Wednesday, 21 March 2012



hari tu keluar dengan diorang :) wani, mian, mas :D
pergi kajang, then turun semenyih pergi mcd -.- HAHA sengal kan


wani and mian 




 mas belakang ala tomey tomey *tampa kang*, aku punya muka -.-



wani, mian lagi haha diorang sangat tomey kan :D


aku punya muka kelaka nak mati sebabtu aku hitamkan nampak lebih menarik hahaha yang tu mian :)


aku mas mian. 


lagi, belakang tu tengok tengok, ada pelangi barangkali hehe


kitorang beli cincin ni dekat kajang alaa murah je *tiup rambut*


kitorang cadang *wah cadang tah menahan ayat aku* hujung bulan ni nak keluar lagi :D
ohhhhh ye! *tepuk dahi* ni TAMAN TASIK KESUMA :) banyak sampah -.- ehh alamak terbagitau *lariiiii

Monday, 12 March 2012

wabbit :D





wabbit ni sedara aku punya :D dia eh tak kesah kan aku panggil wabbit ni dia, haha diorang duduk rumah aku sementara je. sedara aku balik kampung so minta kami jaga kan wabbit ni beberapa hari. diorang ni manja gila :D
tengok macam tau tau je aku nak masuk kan diorang ni dalam blog, ohh ye wabbit ni kirimsalam dekat korang :p









comel kan :D


kenduri




3.march yang lalu ada kenduri kekah untuk anak anak buah aku yang baru lahir so ada la kambing sekor.
kalau nak tau aku ni hantu kambing. eh maksudnya aku ni memang gila kambing. memang gila lahh!


kambing 1 :D



kambing 2 :D


kambing 3 :D 



ni anak buah aku, ada ramai lagi yang lain semua kemana tah -.- biasa la dah jumpa ramairamai kann :D
ohh ye apasal muka aku macamtu tah -.- 



Monday, 5 March 2012

twitor


hey :D

aku baru buat twitor ni, baru je tadi dah busy gila.

mula mula aku pening taktau nak guna -____-

okay aku tau aku lambat pasal ni

sebenarnya aku taknak pun buat, tapi ramai yang suruh buat, ramai *k bajet je ramai

diorang kata binatang ni best. aku cuba jelaa

okay ternyata sedap la jugakk

HAHA

Sunday, 4 March 2012

salah number



03207200**

aku angkat

mamat : ''hello fitri''

aku : ''haa?''

mamat : ''ehh pahal awek yang angkat ni?''

aku : ''salah number laa''

mamat : ''salah? number 017 323 kan?''

aku : ''haaa ye betul''

mamat : ''017 323 48 **''

aku : ''bukan number ni 017 323 ** **''

mamat : ''ehh salah laa. awak nama apa? duduk mana?

aku : ''haaa?

mamat : ''mana tau cantik ke . . .''

aku : *pap* tutup phone

dah lah salah number, cakap la minta maaf ke hapa ke, ni tak tanya bukan bukan -________-''



hidu kentot


haritu aku duduk berborak-borak borak dengan mak aku.

tiba-tiba mak aku cerita

''orang dulu-dulu hidu kentot'' muka mak selamba

aku ''haaaaaaaaaaaaaaaaa? euwwwwwwww!'' aku buat muka memang tahap berkerut punya sebab aku terbayang -____- tapi tapi aku tanya ''macam mana dia hidu kentot tu?''

haha mak ketawa

"eh eh ketawa pulakk''

"dia simpan kentot tu dalam tin, lepastu dia bukak tutup tin tu perlahan lahan dia hidu''

''Ya Allah! apa bangang benar diorang tu mak?''

mak aku ketawa lagi

''bodoh gilaaaa, nak muntah siottttttt'' sebenar aku terbayang

aku bayang orang yang hidu gam, tau tau? haa bayang kan macamtu la orang tu hidu kentot -________-
apa dah tak ada benda lain ke nak hidu?

Thursday, 1 March 2012




''I LOVE YOU TOO MUCH''

''BUT I CAN'T PLACE IT HIGHER THAN MY LOVE FOR ALLAH SWT.''


FOR YOU :')